Op christelijk kindcentrum De Levensbron bieden we (VE)peuteropvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang ( 4-12 jaar) aan.

We werken vanuit één team met één pedagogische en educatieve visie gericht op een brede ontwikkeling van kinderen en met een sterke rol voor ouders. Het kind voelt zich veilig en gekend, kan spelen, ontwikkelen en ontmoeten omdat het omringd wordt door vertrouwde gezichten die elkaar aanvullen in hun eenduidige benadering.

Voor meer informatie of vragen over onze opvang en contracten kunt u terecht bij onze backoffice via het contactformulier of telefonisch via 06-11419806

Onze Producten

Onze opvangvormen

VE peuteropvang

Alle peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom op onze peuteropvang. Op al onze peuteropvang locaties bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie aan ( VE ). Heeft je kind een indicatie van het consultatiebureau ontvangen dan kun je bij onze peuteropvang terecht. We bieden een prachtige, taalrijke omgeving aan waar spel en ontwikkeling centraal staat. Een warme plek waar je kind op zijn/haar tempo zichzelf mag zijn en ontwikkelen. 

 

 

Subsidie plaatsen

Wat is een subsidie plaats?

De term “subsidie” geeft aan dat er een andere “betalingsroute” is. Dit is de route voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.
Als ouders komen jullie in aanmerking voor een subsidie plaats op het moment dat er één ouder is die werkt of studeert waardoor je geen recht hebt op kinderopvangtoeslag. Je betaalt een lage eigen bijdrage per maand. Deze wordt jaarlijks vastgelegd door de gemeente (zie website per gemeente)
Een subsidie plaats geeft dus aan dat er een andere “betalingsroute” is voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Wil je meer informatie neem dan contact op met onze backoffice via het contactformulier of telefonisch via 06-11419806

Wat kost kinderopvang

Benieuwd naar wat opvang van jouw kind(eren) kost en hoeveel toeslag je kunt krijgen?
Maak dan een proefberekening.

Landelijk Register Kinderopvang

Onze opvangvoorzieningen zijn geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hier vindt u de inspectierapporten van de GGD.